CONFAB 2019

Categories: Nieuws

Op vrijdagmiddag 27 september is er een conferentie in de schouwburg. Er is een afwisselend programma.  Tijdens de CONFAB 2019, fabulous conference, kunnen bezoekers zich verdiepen, kennismaken en in gesprek gaan over verschillende LHBTQIA+gerelateerde onderwerpen. Vanuit de Roze Vieringen Rotterdam en verschillende andere geloofsgemeenschappen wordt ook een programmaonderdeel verzorgd. We gaan met elkaar in dialoog over de religie en LGBTQIA+.

De conferentie wordt geopend door Wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme). Naast debatten en workshops over o.a religie, kunst, cultuur en identiteit, zijn er verschillende inspirerende Pride talks door Jan Kees de Jager (CFO KPN), Vera Boots (initiatiefnemer Canal Parade Amsterdam) en Marieke Samallo (directeur festival Milkshake).

De CONFAB begint om 12.00 uur en gaat door tot in de kleine uurtjes. Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

confab 2019

Author: rozevieringen