Rotterdamse Roze Adventsviering 2021

Categories: Nieuws

Rotterdamse Roze Advent 2021

In de Adventstijd kijken we uit naar het nieuwe dat komt. Het leven stelt je soms voor verrassingen. Je kunt er voor weglopen of je kunt het omarmen.  Jozef, uit het kerstverhaal, omarmde de verrassing in zijn leven en werd vader. Welke verrassingen ben jij in het leven tegengekomen en hoe hebben die jou veranderd?

Het thema van de adventsviering is:

 

‘De nieuwe jij’

 

De Rotterdamse Adventsviering is in de Bergsingelkerk, Bergsingel 150 in Rotterdam.
De viering is op 12 december. Inloop vanaf 13.30 uur en de viering begint om 14.00 uur. De voorganger is Katinka Broos. Let op: de aanvang is een uur eerder dan we gewoon zijn te beginnen. Als je wilt komen, meld je dan aan. Wij zetten je dan op de lijst.

 

Deze viering is een samenwerking van de Bergsingelkerk en de Rotterdamse Roze Vieringen.

 

Aanmelden

 

Author: rozevieringen