Oecumenische gebedsviering 24 juni

Categories: Nieuws

Bid, zing en vier mee bij de oecumenische gebedsviering in de Grote Kerk op 24 juni om 10 uur.We laten ons inspireren door het verhaal van Mozes bij het brandende braambos. God maakt zich in dit verhaal kenbaar door de naam Ik-Zal-Er-Zijn. Altijd en overal, voor jou, voor iedereen. In de viering is ruimte voor blijdschap, dankbaarheid en hoop, maar ook pijn, onmacht en strijd. Het gaat om verbinding met elkaar en feest voor iedereen.
Voorgangers zijn  plebaan Geertjan van Rossem, dominee Erica Scheenstra, dominee Ruud Stiemer en pastor Franneke Hoeks. Koor Melodiek o.l.v. Hans Waegemakers zorgt voor muziek, ondersteund door leden van het projectkoor van de protestantse gemeente ’s-Hertogenbosch.

klik hier voor meer informatie 

Author: rozevieringen