Onderzoek

Categories: Nieuws

Het Verwey-Jonker Instituut onderzoekt hoe de overheid als werkgever omging met  homoseksualiteit in de periode 1945-1971.

Wat voor beleid hadden gemeenten en ministeries? Weerden zij  kandidaten vanwege homoseksualiteit? Of werden er mensen ontslagen vanwege die reden? Heeft u ervaringen als sollicitant of ambtenaar (in spe)? Heeft u op personeelszaken van de lokale of landelijke overheid gewerkt, en vanuit die functie herinneringen? Mail dan naar de onderzoekers van het Verwey-Jonker instituut op: homodiscriminatie-ambtenaren@verwey-jonker.nl  of bel met Tara Jibodh: M: 06-34738648 bij het Verwey-Jonker Instituut.

We zijn benieuwd naar verhalen van mannen én vrouwen. Zie voor meer informatie: https://www.verwey-jonker.nl/nieuws/homodiscriminatie-personeelsbeleid-overheid-1945-1971

Lees meer unnamed

Author: rozevieringen