IDAHOT Viering 17 mei op RTV Rijnmond

Categories: Nieuws

De Rotterdamse IDAHOT viering is op 17 mei’20 te zien op RTV Rijnmond.

Ieder jaar op 17 mei wordt wereldwijd de IDAHOT viering gehouden De IDAHOT viering is op de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie. Wereldwijd wordt dan aandacht gevraagd voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.

BEKIJK HIER DE UITZENDING 

De Rotterdamse IDAHOT viering 2020  zou eerst niet doorgaan, maar gelukkig kan het dit jaar wel op een andere manier. De viering wordt namelijk uitgezonden bij TV Rijnmond. De viering is te zien op zondagmorgen 17 mei in het programma Geloof in Rijnmond. De opname van de viering is in de week daarvoor in de Hoflaankerk. Het thema is Breaking the silence. Tijdens de viering is een tolk gebarentaal aanwezig die de viering integraal vertaalt in gebarentaal. In verband met de beperkende maatregelen door het coronavirus is de opname zonder publiek.

Geloof in Rijnmond
Het team van de Rotterdamse Roze Vieringen is bijzonder blij dat deze viering wordt uitgezonden via RTV Rijnmond en voor dit belangrijke onderwerp aandacht is. Geloof in Rijnmond is elke zondag te zien op TV Rijnmond vanaf 10:00 uur. De dienst duurt een half uur en wordt doorlopend herhaald tot en met 12:00 uur. Ook via rijnmond.nl en de Rijnmond-app is het programma te volgen.

93696018-c80a-489a-9ca5-e14e18ca09ee 44718f63-1313-4849-b8ee-291435c4f306

Author: rozevieringen