Rotterdamse Roze Adventsviering 2020

Categories: Nieuws

Advent gaat over verwachting. Wat zou jij geboren willen zien worden in je leven, in je naaste omgeving en in de wereld? Het thema van de adventsviering is:

Geboren willen worden

De Rotterdamse Adventsviering is in de Laurenskerk op 6 december. Inloop vanaf 14.30 uur en de viering begint om 15.00 uur. De voorganger is Harold Schorren. We gaan er nu vanuit dat er 30 mensen mogen komen. Als je wilt komen, meld je dan aan, dan zetten wij je op de lijst. Je kunt de viering ook online volgen.Meld je aan via dit formulier  Mochten de regels aangepast worden en je de viering alleen online kunt volgen, melden wij dit via de website, de nieuwsbrief en facebook.

Je kunt de viering ook volgen via het Youtube kanaal van de Laurenskerk.

advent 2020
Author: rozevieringen